Home Eten&Drinken Hans Ribbens heeft voor take-away selectie gemaakt van populairste gerechten

Hans Ribbens heeft voor take-away selectie gemaakt van populairste gerechten

0
Chef Hans Ribbens van De Tropen.

Of wij op vakantie kunnen, is nog de vraag, maar binnenkort mogen de terrassen weer open en kan je naar De Tropen. Nu nog even voor een take-away menu van Café de Tropen. Vanaf 1 juni weer op het naastgelegen terras met een prachtig uitzicht op het Oosterpark.

Café De Tropen voorziet de buurt en mensen met een kantoor in het Koninklijk Instituut voor de Tropen van een lekkere, gezonde, voedzame én betaalbare maaltijd. Onder leiding van chef Hans Ribbens heeft de keukenbrigade een selectie gemaakt uit de populairste gerechten van de menukaart. De menu’s zijn na het weekend weer verkrijgbaar vanaf € 7,50 per gerecht, af te halen bij het Amsterdam Tropen Hotel bij het Oosterpark

Hamsteren
‘Je kunt stoppen met hamsteren, je haalt je etentje namelijk gewoon bij ons af’, zegt Hans Ribbens lachend. ‘We hebben besloten om in de aanloop naar 1 juni onze lekkere en betaalbare gerechten alvast aan te bieden in de vorm van een take-away. Met zicht op 1 juni hebben we zin om weer aan de slag te gaan dus op deze manier doen we dat nu alvast”.

De Tropelicious Take-Away menukaart is net als de reguliere menu’s van De Tropen geïnspireerd op andere culturen, verandert voortdurend op basis van beschikbaarheid van lokale en verse ingrediënten, veelal uit Oost. De take-away gerechten zijn laagdrempelig en geschikt voor iedere dag van de week. Zo staan er Turkse köfte, Thaise viscurry en Parmigana di melanzane (vegetarische lasagne) klaar om afgehaald te worden. De prijs per gerecht is € 7,50. Bestellen kan via www.amsterdamdetropen.nl