Home Indische Buurt Heel de Buurt Bakt. Wie wordt de meesterbakker van de buurt?

Heel de Buurt Bakt. Wie wordt de meesterbakker van de buurt?

0

Op zondag 25 februari wordt bekend wie de meesterbakker van de buurt is. De deelnemers aan ‘Heel de Buurt Bakt’ brengen dan hun taart naar de Buurtkringloop in de Javastraat waar een deskundige jury de baksels beoordeeld. Deelname staat voor iedereen open.

Het thema van de bakwedstrijd is ‘Buurt’. Hoe je dit thema invult, mag je helemaal zelf bedenken. Op de dag zelf is er een jury aanwezig die gaat besluiten wie de nieuwe meesterbakker van de buurt wordt!

De Buurtkringloop heeft geen oven, de taart bak je thuis en neem je op 25 februari mee. Tijdens het evenement mag je dan je taart presenteren en mogen de juryleden (en het publiek) gaan proeven.

De Buurtkringloop vergoedt kosten van e ingrediënten tot maximaal 25 euro. Dit kan alleen als je je bonnetjes bewaart en meeneemt op 25 februari. Het is handig om foto’s van je bonnetjes te maken, zodat je ze niet kwijt raakt. Tot 18 februari kun je je aanmelden.

Met dit formulier kun je je aanmelden. Daarmee bevestig je de deelname. In de week voor het evenement krijg je een belletje om de middag door te spreken.