Home Eten&Drinken Help de melkboer uit de brand, houd de Spijkstaal in stand

Help de melkboer uit de brand, houd de Spijkstaal in stand

0

More than Milk Amsterdam (Moma) zijn ouderwetse melkboeren die biologische lokale zuivel naar de stad brengen. Op verschillende punten in Oost tref je op zaterdag Moma aan. Het is een kleinschalige onderneming die met hart en ziel probeert een alternatief voedselsysteem te creëren. Met een Spijkstaal autootje venten ze de zuivelproducten uit, maar dat heeft het begeven. Nu probeert Moma door middel van crowdfunding het weer tot leven te brengen.

Na vijf jaar venten in de stad, heeft Moma het ene na het andere karakteristieke ventautootje meegenomen. Een tijdje terug hebben ze geïnvesteerd in een elektrische Spijkstaal die klaar is voor de toekomst: de gemeente Amsterdam heeft plannen om het vervoer en verkeer in de stad uitstootvrij te maken en we gaat Moma graag in mee.

Helaas heeft de Spijkstaal van Moma het begeven en daarom vragen ze te helpen bij het tot leven brengen van de ventwagen. Ze willen het kapotte accupakket vervangen, technische mankementen verhelpen en de Spijkstaal weer klaarmaken voor een nieuw ventseizoen. Het streefbedrag van 7500 euro kan daar mee helpen. Help je mee aan het volbrengen van onze missie en wil je de melkboer ook in de toekomst op straat zien? Draag dan bij aan de crowdfunding.