Home Overzicht Hema trekt in bij Albert Heijn op het Chr. Huygensplein

Hema trekt in bij Albert Heijn op het Chr. Huygensplein

0

Kort na de opening van de Hema in winkelcentrum Oostpoort heeft het warenhuis nu ook een winkel bij Albert Heijn op het winkelcentrum Chr. Huygensplein geopend. Tot voor kort was daar Blokker gevestigd.

De nieuwe winkel vormt een aanvulling op de recent verhuisde winkel van de Linnaeusstraat naar het winkelcentrum Oostpoort, die te vinden is op tien minuten afstand. De winkel is voorzien van de nieuwste inrichting, waardoor het een warme en duurzame uitstraling krijgt. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar in ‘werelden’. De indeling in werelden maakt in een keer duidelijk waar je moet zijn. Ook beschikt het over een eigen gebaksafdeling.

Volgens Phillip Mes, landendirecteur van de Hema, geeft de inpassing van het nieuwe Hema concept nog een extra speciaal tintje aan de nieuwe winkel. ‘In de afgelopen tijd is het nieuwste Hema winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. Hema ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Hema die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in de kernmarkten Nederland en België, internationale groei met partners en de groei van eigen onlinekanalen.’