Home Overzicht Het is winter bij Magic Circus op drie locaties in Oost

Het is winter bij Magic Circus op drie locaties in Oost

0

Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus verschijnt op drie locaties in Oost. Waar afgelopen kerstperiode alle circusvoorstellingen van het land afgelast moesten worden, verplaatst Magic Circus gewoon de winter. Het resultaat is de nieuwe voorstelling ‘Ho, Ho… HO!’. Het is modern, gezellig circus met acrobaten en… sneeuw. Het circus slaat z’n tent op in het Amstelkwartier, het Oosterpark en op de Radioweg in de Watergraafsmeer.

‘Ho,Ho… HO!’ slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Je kunt onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte.

In hoog tempo volgen zang en dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met vergaande humor, een ‘echte’ gorilla en zeer plaatselijke sneeuwval.

Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus. Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen.

Het Magic Circus is op zaterdag 28 en zondag 29 mei in Park Somerlust in het Amstelkwartier. Van woensdag 1 tot en met woensdag 8 juni in het Oosterpark bij de muziekkoepel. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni op het grasveld van de Radioweg in de Watergraafsmeer.

Kinderen tussen de 3 en 14 jaar met een Stadspas kunnen samen met één begeleider voor slechts één euro per persoon de voorstelling bezoeken. Deze Stadspas-actie is alleen verkrijgbaar aan de circuskassa, deze opent een uur voor elke voorstelling.