Home Groen Illustratoren helpen de Hortus met ‘Inspired by Hortus’ werken

Illustratoren helpen de Hortus met ‘Inspired by Hortus’ werken

0

De Hortus is een onuitputtelijke bron van inspiratie. En daar wordt vaak dankbaar gebruik van gemaakt. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. De afgelopen weken dompelden zij zich onder in de groene collectie van de Hortus. Dat leidende tot acht unieke ‘Inspired by Hortus.’ werken.

Van deze werken worden in beperkte oplage gesigneerde giclée drukken gemaakt die te koop zijn voor bezoekers en liefhebbers. Van 11 tot en met 14 juni worden de werken tentoongesteld in de Palmenkas, de afdrukken worden daarna tot 28 juni verkocht via de website van uitgeverij Bekking & Blitz. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Hortus.

In de plantenkas is werk te zien van Geertje Aalders, Floor Rieder, Medy Oberendorff,  Maartje Bodt, Marenthe Otten, Georgien Overwater, Eva Gans en Noelle Smit.

Deze tentoonstelling is een initiatief van agentschap kbizz van Kajsa Blomberg en wordt mogelijk gemaakt door uitgeverij Bekking & Blitz. Daar zijn de werken te koop.