Home Overzicht OVVO en TIW-Survivors starten samenwerking met spetterende jeugddag

OVVO en TIW-Survivors starten samenwerking met spetterende jeugddag

0

Honk- en softbalvereniging TIW-Survivors organiseerde een jeugddag met verschillende activiteiten ter ere van de seizoensstart op sportpark Middenmeer. De dag werd samen met OVVO georganiseerd.

Beide honkbalverenigingen staan te popelen om te starten met de competitie. Survivors moest vanwege de komst van een hockeyclub sportpark Diemen verlaten. Nu zijn de twee roemruchte honkbalclubs actief in de Watergraafsmeer. Op korte termijn zal er meer worden samengewerkt. De intentie daarvoor is bij beide verenigingen volop aanwezig.

Voorzitter Gregor Rossen: ’Fantastisch om al die kinderen hier bezig te zien met de sport. We hopen hier natuurlijk een jaarlijks evenement van te maken. Wellicht volgend jaar ook met oudere leden en bezoekers.’ Josee van Erve, penningmeester van OVVO: ‘Onze kantine is nog dicht, maar gelukkig konden we de mensen via take-away van een hapje en een drankje voorzien.’

 

Springkussens, kickball, stickball, Beeball, bingo, mega Twister en super Jenga zorgde voor vermaak bij de jeugd. De Surinaamse broodjes vonden gretig aftrek en er was een ijscowagen die speciaal het veld op sportpark Middenmeer aandeed. Het weer zat mee en de organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde aftrap.