Amsterdam Rocks! Festival brengt legendarische rockacts naar de Q-Factory. Op zaterdag 8 juni kun je eerste editie van dit festival beleven. Onder andere My Brainbox ft. Jan Akkerman, Focus, Wild Romance en Queen’s Pleasure staan op het programma van dit muziekspektakel.

Op Amsterdam Rocks! Festival staan enkele van de meest iconische namen uit de Nederlandse rockgeschiedenis, zoals My Brainbox ft. Jan Akkerman. Deze unieke samenwerking tussen My Brainbox, de band die het Nederlandse publiek in de jaren 70 versteld deed staan, en de legendarische gitarist Jan Akkerman, belooft een onvergetelijk optreden vol energie en virtuositeit.

Focus heeft met hun complexe composities en virtuoze instrumentale uitvoeringen een onuitwisbare stempel gedrukt op de internationale muziekscene. Dit optreden is onderdeel van hun ‘50th anniversary tour’. Ook Wild Romance, de befaamde band van de Nederlandse rock-’n-roll held Herman Brood, zal het podium betreden. Met hun rauwe energie en aanstekelijke hits zullen ze het publiek meenemen op een muzikale reis door de hoogtijdagen van de Nederlandse rockscene.

Queen’s Plaesure, een jonge en opkomende rockband, zal ook hun opwachting maken op het festival. Met hun frisse geluid en krachtige liveoptredens hebben ze de harten van vele muziekliefhebbers veroverd en worden ze gezien als een van de meest veelbelovende bands van Nederland. Meestergitarist Marcel Singor met band en de power rockband Join The Wolfpack van zanger-gitarist Roland Brons maken het Amsterdam Rocks! Festival compleet en alsof dat nog niet genoeg is, is er ook plek voor jong rock talent bij een talentenwedstrijd.

Check www.amsterdamrocksfestival.com