Home Overzicht Jongeren gaan in Marokko het verschil maken en helpen slachtoffers aardbeving

Jongeren gaan in Marokko het verschil maken en helpen slachtoffers aardbeving

0

Marokko is onlangs getroffen door een verschrikkelijke aardbeving met vele slachtoffers. Vijfentwintig jongeren gaan in oktober naar Marokko voor de Marokko Challenge, een vrijwilligersreis die hun leven zal veranderen. Het biedt ze de kans om nieuwe culturen te ontdekken, hun horizon te verbreden en betekenisvol werk te verrichten. Ze maken meteen gebruik van de mogelijkheid om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving.

De Marokko Challenge is al lang voor de aardbeving ontstaan. De ramp motiveert de jongeren nu om zich in te zetten om zoveel als mogelijk donaties voor de slachtoffers in te zamelen. Een deel van de crowdfunding voor hun project is voor de lokale bevolking die is getroffen door de aardbeving. De overige kosten als reis- en verblijfkosten zijn volledig gedekt. De donaties komen dus 100 procent ten goede voor de jeugdigen en mensen in Marokko.

Alle donaties voor de Chalenge worden rechtstreeks geïnvesteerd in weeshuizen in Marokko. Voor rolstoelen voor gehandicapte kinderen, babyvoeding, medicijnen, kleding, hygiëneproducten en essentiële meubels zoals bedden en banken. Een bijdrage draagt bij aan een beter leven voor deze kinderen. Ook zal een deel van de bijdrages direct doen toekomen voor opbouw en herstel van de gevolgen van de aardbeving. Doordat we ter plaatse mensen en organisaties kennen kunnen we dit efficiënt en gericht besteden.

Crowdfunding