Home Overzicht JOS/Watergraafsmeer start met winst

JOS/Watergraafsmeer start met winst

0

Het zondagteam van JOS/Watergraafsmeer won haar eerste oefenduel tegen Purmersteijn met 3-2. Door een goed ingeschoten strafschop van Chakib Tayeb werd de overwinning vlak voor tijd nog gepakt.

Het was onder warme omstandigheden een leuk duel om naar te kijken. En de publieke belangstelling was met ongeveer 75 fans goed te noemen. De thuisploeg begon sterk aanvallend. Onverwacht werd het echter 0-1. JOS ging daarna vol power verder, en had pech dat een onhoudbaar schot van Raven Bergwijn op de paal terecht kwam. Diezelfde speler kon even later wel de gelijkmaker scoren. Nog voor de pauze werd het 2-1. Nieuwkomer scoorde met een schitterend afstandsschot. Deze van AGB afkomstige speler maakte indruk tijdens zijn debuut.

De tweede helft was beduidend minder om naar te kijken. Vooral op het middenveld werden er veel fouten gemaakt. Malcolm Esajas had pech dat zijn inzet op de paal kwam. Via een vrije trap werd het gelijk in de slotfase. Door een strafschop kon JOS als winnaar naar de kleedkamer. Trainer Cor ten Bosch was zeker niet ontevreden, maar wees er terecht op dat zijn selectie nog hard moet werken om volgende maand goed aan de start te verschijnen. Het zal dit seizoen in de ijzersterke Derde Divisie niet makkelijk worden.