In het nieuwe Amst-gebouw aan het Julianaplein, tegenover het Amstelstation, opent op 20 september de vierentwintigste Jumbo in Amsterdam. Je hebt hier binnenkort volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. In de nieuwe Jumbo-winkel kun je ook terecht voor een deel van het Hema-assortiment.

Filiaalmanager Niels Lange kijkt ernaar uit om klanten te verwelkomen in de nieuwe winkel: ‘Het winkelteam is er helemaal klaar voor om de inwoners en bezoekers van het Amstelstation winkelplezier te bieden in deze nieuwe Jumbo die ruim 1.700 vierkante meter vloeroppervlakte telt. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van de succesvolle Jumbo-formule. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.’

In de nieuwe Jumbo-winkel kun je ook terecht voor een deel van het Hema-assortiment met onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van Hema. De Hema non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

De Jumbo aan het Julianaplein is de vierde vestiging van de supermarktketen in Oost. De andere Jumbo’s vind je aan de Oostelijke Handelskade, de Jodenbreestraat en de Linnaeusstraat. Geruchten dat de Jumbo-supermarkt aan de Linnaeusstraat zou sluiten wordt door een woordvoerder van Jumbo tegengesproken.

De feestelijke opening van de nieuwe Jumbo in Oost vindt plaats om 09.00 uur op woensdag 20 september. Alle klanten die na de opening voor een bedrag van € 25,- of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart zolang de voorraad strekt.

De nieuwe Jumbo is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne is al van start gegaan.