Home Kunst Kevin Bonet is de nieuwe general manager van Q-Factory

Kevin Bonet is de nieuwe general manager van Q-Factory

0

Kevin Bonet wordt de nieuwe general manager van Q-Factory. Op 1 februari zal Alan Luring zijn taken bij het Amsterdamse muziekmakerscentrum, popzaal en hotel Q-Factory neerleggen. Hij start dan zijn eigen organisatie in de entertainment sector.

Kevin Bonet zal de algehele leiding van Q-Factory overnemen waarbij alle onderdelen: hotel, café restaurant, repetitiestudio’s en de popzalen onder zijn verantwoordelijkheid zullen vallen.

Kevin Bonet is geen onbekende in de muziekindustrie. Na zijn carrière in de platenindustrie werkte hij als artiestencoördinator bij MTV networks en als programmeur bij podia als de Vorstin en de Duycker in Hilversum. Daarnaast was hij initiator en festivalmanager van ‘Nachtiville’, ‘Bungalup’ en ‘Where The Wild Things Are’. In de afgelopen jaren is hij voornamelijk actief geweest als zelfstandig horeca business developer. Hij is medeverantwoordelijk voor de internationale exploitatie van het succesvolle horecamerk ‘The Avocado Show’.

Kevin Bonet kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: ‘Q-Factory verenigt de disciplines waar ik mij de afgelopen twintig jaar met veel passie en plezier voor heb ingezet: muziek en horeca. Ik heb erg veel zin om ons toffe hotel, restaurant en de waanzinnig geoutilleerde muziekstudio’s nog meer identiteit te geven.’