Home Overzicht Kijk binnen bij de duurzame woning van Jonas

Kijk binnen bij de duurzame woning van Jonas

0

Huiseigenaar Jonas de Jong uit de Watergraafsmeer vertelt op woensdag 20 april hoe hij zijn jaren 50-woning met diverse maatregelen van het aardgas af kreeg. Tijdens deze thematour vertelt hij over de (spouwmuur)isolatie en lucht/waterwarmtepomp. Je bent  van harte welkom om ideeën op te doen en al je vragen aan Jonas te stellen.

‘We doen mee met de Duurzame Huizen Route omdat we anderen – met een uitdagende woning – willen motiveren om ook van het aardgas af te komen. Tijdens onze eerdere aanbouw hielden we rekening met de isolatie. Daarna zijn de spouwmuren geïsoleerd en een lucht/waterwarmtepomp aangeschaft. Zo konden we uiteindelijk van het aardgas af. Tijdens de thematour delen we graag onze ervaringen.’

Duurzame Huizen Route

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route: een onafhankelijk platform voor iedereen met interesse in duurzaam wonen en (ver)bouwen.

Jonas leidt je op woensdag 20 april om 19.30 uur rond in zijn woning tijdens de thematours van de Duurzame Huizen Route. Inschrijven is gratis en kan via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.