Home Overzicht Kindertheaterfestival Watergraafjes

Kindertheaterfestival Watergraafjes

0

Kindertheaterfestival Watergraafjes is een magisch festival waar theater, creativiteit, speelsheid en gezelligheid samenkomen. Een deel van Park Frankendael wordt omgetoverd tot festivalterrein, waar verspreid over de dag verschillende kindervoorstellingen te zien zijn. Ook kunnen kinderen meedoen aan yogalessen, theater- en muziekworkshops.

Je kunt er meezingen met Dikkie Dik, en gaan we op avontuur met Kikker en zijn vriendjes. Laat je betoveren door de bekende theaterartiest Hakim, en doe mee met de acrobatische voorstelling Klauterstout. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders, en worden gespeeld op verschillende plaekken in het park. Geheel in festivalstijl staan er foodtrucks waar je tussendoor wat lekkers kan eten en drinken.

Een entreeticket kost € 5.00 per persoon (excl. servicekosten) en geeft toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen op het festivalterrein. Kinderen van tot 1 jaar hebben geen ticket nodig.

De voorstellingen en workshops hebben een beperkte capaciteit. Placering gebeurt op volgorde van binnenkomst. Vol = vol. Er is een mogelijkheid om het terrein te verlaten en later op de dag weer terug te komen.

Bezoekers van 13 jaar en ouder zijn gevaccineerd, hebben aantoonbaar corona doorgemaakt, of kunnen een negatieve testuitslag tonen.

12 september van 10.00 tot 18.00 uur

Dit festival is tot stand gekomen in het kader van Oost Begroot.

Check www.watergraafjes.nl | Info [email protected]