Home Eten&Drinken Koken uit de Krat: gesneden groene kool

Koken uit de Krat: gesneden groene kool

0

De mens is tegenstrijdig. We maken ons zorgen om de luchtkwaliteit en rijden auto. We willen fit zijn en starten om half elf ’s avonds toch een serie.

De brainstorms bij de Krat over nieuwe maaltijden bewegen zich ook tussen moeilijk verenigbare wensen. We willen lekker, duurzaam en gezond eten aan de ene kant, en snel aan tafel aan de andere kant. Dat laatste lukt niet altijd. Smakelijke, gevarieerde en verse gerechten vragen nou eenmaal tijd. Om veel groenten te snijden, tijd om te garen, tijd om te roosteren.

Volgens Aristoteles handel je op de juiste manier als je de middenweg kiest tussen twee uitersten.

Wij kozen deze week het midden tussen altijd voorgesneden en – verpakte groenten en altijd groenten in de oorspronkelijke vorm. Hoewel we dol zijn op de aanblik van een hele groene kool -een van de beste designs ooit- vind je deze week gesneden groene kool in de Krat. Zodat de cassoulet in een half uur op tafel staat. Met voldoende groenten. Best of both worlds, dachten wij.

Eet smakelijk, Inger Boxsem en Het team van de Krat

Het recept Het recept wordt je aangeboden door de Krat