Home Eten&Drinken Koken uit de Krat: Karmashoarma

Koken uit de Krat: Karmashoarma

0
Recept Karmashoarma met frietjes, sla, roodlof, cherrytomaatjes, overjarige kaas en pittige knoflookdressing

Dames en heren Krat-chefs, mogen we uw absolute aandacht voor een nieuwe ontdekking: Karmashoarma. Wie heeft er vlees nodig als je Karmashoarma hebt, willen wij maar zeggen. Een van de beste vleesvervangers die we ooit aten, vandaar dat we shoarma dan ook in alle kratten hebben gedaan deze week. Deze supergezonde plantaardige optelsom van knolselderij en graan wordt in Haarlem gemaakt en zo dragen we ook weer een beetje bij aan #supportyourlocals. De shoarma werd in het restaurant van de toekomst op Lowlands geïntroduceerd door de Food Line Up en het broodje Karmashoarma werd een klapper van een festivalhit. Dus de productie werd opgevoerd en reikhalzend werd uitgekeken naar weer een seizoen Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret enzovoort. Gaat allemaal niet door. Au.

Vandaar dat we deze sympathieke horeca-ondernemers met liefde een hart onder de riem steken. Ondertussen kunnen jullie met

hun shoarma stiekem toch festival-eten koken. Het enige wat je zelf moet doen is de playlist aanzetten. Makkie toch?

Eet smakelijk, Inger Boxsem en het team van de Krat

Het recept | Het recept wordt je aangeboden door de Krat