Home Eten&Drinken Koken uit de Krat: Pom-Pie blij, en wij ook

Koken uit de Krat: Pom-Pie blij, en wij ook

0
Het recept: Businessclass steak pie met prei-courgettesoep en cherrytomaat-sperziebonensalade.

Thuis werken lijkt al bijna gewoon, we vergissen ons nauwelijks meer met het – niet – handen schudden maar toch heeft het coronavirus nog enorme invloed. We weten allemaal waar de klappen vallen: bij theatergezelschappen en festivaltentbouwers, bij musea en hotels, en zeker bij de vliegtuigmaatschappijen.

Zo had Pom-Pie een enorme bestelling van hun niet te versmaden pies gebakken voor de businessclass van KLM. Je raadt het al: die stoelen bleven leeg. Het klinkt niet aardig, maar dat was toch even mazzel voor ons: de pies werden dus niet geleverd aan de vliegtuigmaatschappij, maar wel aan onze kratten. Pom-Pie blij, en wij ook.

De Kratten zijn ook verguld met de weergaloze Green Zebratomaten van Michiel Teelt! Ze smaken heerlijk en hebben een lekker zoet-zuurtje. Zo mooi zien we zelden in de winkel, ze zijn bijna te artistiek om op te eten.

Inger Boxsem en het team van de Krat

Het recept | Het recept wordt je aangeboden door de Krat