Home Eten&Drinken Koken uit de Krat: Rode uienchutney

Koken uit de Krat: Rode uienchutney

0
Recept: palmkool-bataatstamppot met lamsrookworst en uienchutney van Potverdorie.

Storm? Check. Regen? Check. Verwarming aan? Check. We weten niet waar jullie dan aan denken, maar voor ons betekenen deze signalen dat we zin krijgen in herfstig eten…

Geurige stoofgerechten, bevredigende stamppotten en hartverwarmende soepen (op veler verzoek: zeker een keer per jaar de linzensoep!). Chutney herbergt ook veel van deze kenmerken. Dit bijgerecht is meestal pittig, zoet en zuur. Volgende week zit het in de Krat! Rode uienchutney van Potverdorie. Deze chutney is lekker op een broodje bij de hartverwarmende rode linzensoep, maar is net zo lekker bij een stukje procureur, of bij een kaas met smaak.

Eet smakelijk! Het team van de Krat

Het recept | Het recept wordt je aangeboden door de Krat