Home Overzicht Laatste week van het jaar: She Who Makes Noise in het Plein...

Laatste week van het jaar: She Who Makes Noise in het Plein Theater

0

Tussen kerst en oud en nieuw organiseren Plein Theater & She Who Makes Noise een avondvullend programma rondom de visuele livemuziek performance Canvas. Je viert er de eindejaarsweek in feestelijke sfeer met een heerlijk Fancy Streetfood Diner, de voorstelling Canvas en een knallend feestje na elke voorstelling.

Het thema van de laatste dagen van 2023 in Plein Theater is WHITE/WIT. De kleur van licht, een nieuw begin, vrede en winter. Het nieuwe jaar in het vooruitzicht, onbeschreven en in te vullen als een wit doek. Op stralend witte tafellakens zal een vegan drie-gangen diner worden geserveerd, waarmee we deze festiviteit met jou willen vieren! Aan de muren hangt een expositie van beeldend kunstenaar Jalinka Gressmann en na elke voorstelling is er de gelegenheid om te dansen met diverse Dj’s bij de bar. En vergeet de dresscode niet; ‘Something White’!

CANVAS – She Who Makes Noise

In het visuele concert ‘Canvas’ nemen beeld en geluid in deze magische combinatie het publiek mee op een reis in het onderbewuste van een onbekende individu. De eclectische livemuziek performance waarin invloeden van verschillende muziekstijlen zal passeren, wordt uitgevoerd door She Who Makes Noise ondersteund door een 4-koppige band. She Who Makes Noise neemt de toeschouwer mee In de levensloop van een hoofdpersonage, een tijdlijn van verschillende gebeurtenissen, herinneringen en emoties.

She Who Makes Noise is een Amsterdams muziekcollectief, opgericht door een dynamisch creatief trio. De groep bestaat altijd uit deze drie leden, maar de groep verandert altijd organisch van samenstelling bij ieder nieuw muziek project. She Who Makes Noise vindt dat de muziek een prominentere plek moet innemen dan het imago van de artiesten zelf. Hun beelden zijn extreem helder, ze hebben geen kleur en zijn erg dromerig, ze zijn als een gloednieuw canvas dat klaar is om door andere kunstenaars te worden beschilderd.

Voorstelling CANVAS op 27, 28, 29 en 30 december.
Check www.pleintheater.nl