Home Overzicht Lange Frans en Baas B herenigd met show in Q

Lange Frans en Baas B herenigd met show in Q

0

Lange Frans en Baas B zijn weer terug bij elkaar. Na tien jaar gaat het rapduo weer terug het podium op met hits als ‘Moppie’, ‘Zinloos’ en ‘Het Land Van’. Op zondag 13 oktober staan ze met live band in Q-Factory.

Twee buurjongens uit Diemen-Zuid met een gezamenlijke passie: rappen en muziek maken. Net zo groot worden als Brainpower en Extince, dat was hun jongensdroom.
Baas B als producer en samen als tekstdichters. Hun droom werd werkelijkheid onder andere een Edison, 3FM Awards, TMF Awards, vele Top 40-hits, waarvan twee nummer 1-hits. Het succes kon niet op. Tot 2009…

‘Waar we eerst een sterk team waren, dreef onbegrip ons uiteen. Elkaar weer kunnen vinden, is het mooiste wat er is.’

De jongens zetten een punt achter hun gezamenlijke carrière. Aan de vriendschap kwam een einde. Tien jaar lang was er geen contact. Verzoeningspogingen van Bart liepen op niets uit. De liefde was over.  Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest.

Tien jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden. Als basis de diepgewortelde vriendschap en de liefde waar alles mee begon, de muziek. De flow tussen Lange Frans en Baas B is weer terug.