Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Koninklijk Instituut voor de Tropen

+ Google Maps
Mauritskade 64 1092 AD
www.kit.nl/kit/nl

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) is sinds 1926 gehuisvest in een eigen monumentaal pand aan de Mauritskade/Linnaeusstraat. Het is een Nederlands multidisciplinair kennisinstituut voor internationale, economische en interculturele samenwerking, waarbij de ontwikkeling van praktisch toepasbare kennis vooropstaat.

Het gebouw is een internationale ‘knowledge hub’ voor bedrijven en organisaties die zich bezighouden met duurzame ontwikkelingen interculturele samenwerking. Waar het gebouw in het verleden slechts voorbehouden was voor medewerkers van het KIT, is het gebouw nu ook beschikbaar voor anderen.

Naast het KIT en het Tropenmuseum hebben inmiddels diverse huurders het pand betrokken. Hierdoor wordt een plek gecreëerd waar bedrijven en organisaties elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen delen en samenwerken. Daarnaast wordt het gebouw ook veelvuldig gebruikt voor congressen, vergaderingen, trouwerijen en evenementen.

maart 2019

TEDxAUCollege presents: Upside Down | KIT

zaterdag 23 maart 12:30 - 18:00
€25,00

TEDxAUCollege wil met haar evenementen (voertaal Engels) de Amsterdamse gemeenschap en studenten met elkaar in contact te brengen in de hoop ontwikkeling van nieuwe ideeën, discussies en visies te verbreden. In het prachtige Koninklijk Instituut voor de Tropen organiseert TEDxAUCollege haar zesde editie. Het thema van dit jaar is ‘Upside Down’. Nieuwe ideeën met lang bestaande concepten worden behandeld, waarbij gemeenschappelijke visies ter discussie worden gesteld, curiositeit opgewekt en het bekende in vraag wordt gesteld. Bij deze conferentie met catering,…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wijzigingen voorbehouden