Home Overzicht Manwood vertrekt uit Oost en gaat verder in Oud-Zuid

Manwood vertrekt uit Oost en gaat verder in Oud-Zuid

0

‘Na 62 jaar met veel passie en plezier ons familiebedrijf Manwood aan de Middenweg 17 te hebben gerund, gaat deze locatie eind december 2021 sluiten.’ Dat valt te lezen op de winkelruiten van de schoenenwinkel van de familie Houtman. ‘Het is tijd voor verandering’, staat ook op de website.

In Oud Zuid gaat Manwood verder met een nieuw concept. In de winkel aan de Willemsparkweg is eigenaar Sandy Houtman begonnen met het introduceren van exclusieve kledingmerken, die aansluiten op de uitgebreide schoenencollectie. De winkel op de Middenweg blijft nog even open. Naast de winkel in Oud-Zuid heeft Manwood ook een website.

Manwood is al meer dan 62 jaar een begrip, eerst in de Watergraafsmeer en later in de stad. De eerste winkel opende in 1960 aan de Middenweg. Wat toen begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf. In 2005 opende Manwood een vestiging in het chique en fashionminded Amsterdam-Zuid op de hoek van de Cornelis Schuytstraat, aan de Willemsparkweg. Hiermee vestigde Manwood zich daarmee als een van de betere en meer upscale schoenenwinkels in Amsterdam en omstreken.