Home Overzicht Naast Albert Heijn nu ook een dierensuper in de Molukkenstraat

Naast Albert Heijn nu ook een dierensuper in de Molukkenstraat

0

Op de plaats waar tot voor kort Grafische Werkplaats Amsterdam, muziekstudio Voices en Smart Fit zaten, gaan vanaf 29 september de deuren open van dierensuper Jumper. Naast Albert Heijn is er dan een tweede supermarkt op het terrein aan de Molukkenstraat. Eerder maakte het Ondernemerscentrum Watergraafsmeer plaats voor de hoofdvestiging van fietsenverhuurder Swapfiets.

Jumper in de Molukkenstraat is straks een van drie vestigingen van dit bedrijf in Amsterdam. Het zegt de grootste dierenspeciaalzaak van de omgeving te zijn met ruim 1.100m² winkeloppervlakte. Het is een winkelformule met meer dan tachtig dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Het assortiment bestaat uit honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, vogel- en aquariumproducten. Daarnaast kunnen  dierenvrienden er hun hart ophalen bij het grote eiland met konijnen en knaagdieren.

De ondernemers die een plek hadden in Ondernemerscentrum Watergraafsmeer zijn uitgezwermd over de stad, Smart Fit is verhuisd naar een ruimte even verderop naast Praxis, waar Voices is gebleven kunnen we niet achterhalen. Grafische Werkplaats Amsterdam is tevreden met een mooie plek in Noord op de NDSM-werf.