Home IJburg Marjolein Hekman beroepen als predikant De Binnenwaai

Marjolein Hekman beroepen als predikant De Binnenwaai

0

De missionaire wijkgemeente, De Binnenwaai heeft Marjolein Hekman beroepen als predikant. De Binnenwaai is dankbaar dat Marjolein zich nu als predikant wil verbinden aan de kerk op IJburg. Marjolein was de afgelopen jaren al werkzaam in de Binnenwaai.

‘Ik ben blij dat ik de komende jaren in De Binnenwaai mag blijven werken en dat ik dit als predikant mag gaan doen’, zegt Marjolein over haar beroep. ‘De Binnenwaai is een fijne plek waar verschillende mensen komen en zich thuis voelen. We zoeken naar vormen om kerk te zijn in deze tijd en verbinden ons graag met andere IJburgers met wie we vergelijkbare verlangens en waarden delen. Ik zeg met volle overtuiging ja tegen de vraag of ik hier predikant wil zijn en ben dankbaar hier voorlopig nog aan de slag te mogen!’

De Binnenwaai is een kerk op IJburg die een plek vormt waar mensen in een veelkleurige gemeenschap hun geloof kunnen beleven. Iedere zondagmorgen is er een viering, waar niet alleen de verbinding van de IJburgse kerkgemeente met God versterkt wordt, maar die ook de kern vormt van de onderlinge verbinding. De Binnenwaai zet ook de deuren open voor initiatieven van IJburgers en verbindt mensen uit andere kerken en geloofsgemeenschappen.

Zondag 14 april om 11.30 uur is de bevestiging- en intrededienst van Marjolein Hekman. De bevestiging wordt verzorgd door de dominees Martijn van Laar en Greteke de Vries.