Home Overzicht Medewerkers OLVG niet blij met kerstpakket

Medewerkers OLVG niet blij met kerstpakket

0

De muts en bijbehorende sjaal in het kerstpakket van het OLVG is niet bij alle medewerkers in de smaak gevallen. Het cacaopoeder en een spelletje (de rest van het pakket), compenseert die teleurstelling niet. De door coronatijd zwaar belaste medewerkers hoopten  op meer waardering.

Dagblad Het Parool, dat het interne discussieforum van het OLVG inzag, citeerde uit enkele negatieve reacties. ‘Wie heeft dit in hemelsnaam bedacht?’, en  ‘Ze verwachten zeker dat we in OLVG-merchandise gaan rondlopen.’

Sommige medewerkers vatten de kwestie zwaarder op. Zij vinden het zuinige pakket een belediging en voelen zich ondergewaardeerd tijdens de coronacrisis, waarin al bijna twee jaar erg hard wordt gewerkt. Het ontevreden personeel heeft de mutsen en sjaals gedoneerd aan een organisatie die daklozen opvangt.

De raad van bestuur van het OLVG is ongelukkig met de gevoerde toon in het forum en wil dat met wederzijds respect wordt gecommuniceerd. Dit riep felle reacties op bij medewerkers die zich niet begrepen voelen en meer waardering verwachten.

Een ander deel van de medewerkers is wel gelukkig met het kerstgeschenk van hun werkgever en voelt zich ook gewaardeerd. Een woordvoerder van de ziekenhuisgroep meldt dat het OLVG hoopte iedereen blij te maken met een kerstpakket dat met de beste bedoelingen is samengesteld.