Home Overzicht Met dansen ook in herfst en winter lekker in beweging blijven

Met dansen ook in herfst en winter lekker in beweging blijven

0

Het is belangrijk om ook in de herfst- en wintermaanden lekker in beweging te blijven en plezier én contact te maken met leeftijdsgenoten. Dance Connects biedt diverse danslessen aan, voor iedereen van 50 tot 100+. De danslessen worden gegeven door professionele en gespecialiseerde dansdocenten. In elke les werk je op dynamische wijze aan je houding, balans, coördinatie, conditie en expressie. Op 5 september begint het najaarsprogramma van Dance Connects Community.

De moderne danslessen zijn een combinatie van diverse moderne danstechnieken en improvisatie. Tijdens de gevarieerde dansmix-lessen leer je danscombinaties en choreografieën in verschillende hedendaagse stijlen, zoals modern, urban, latin en jazz. Nieuw in het programma is de afro dansmix, een energieke les waarin je diverse dansstijlen uit verschillende landen in Afrika ontdekt, leert en oefent.

De danslessen zijn met of zonder ervaring, met of zonder beperking en gratis voor wie op of onder bijstandsniveau leeft. Iedereen kan meedoen en is welkom.

In de Meevaart, Balistraat 48A, Indische Buurt
Moderne Dans 60+ op woensdag 14.30 – 15.30 uur
Afro Dansmix 50+ op donderdag 10.30 – 11.30 uur

In de Theaterzaal IJburgcollege, Pampuslaan 1, IJburg
Dansmix 50+  op vrijdag 16.30 – 17.30 uur

Een proefles is altijd gratis en instromen kan op elk gewenst moment. Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl