Home Overzicht Met ‘Ieder-Nadeel-Heb-Zijn-Voordeel’ korte vakantie in eigen stad

Met ‘Ieder-Nadeel-Heb-Zijn-Voordeel’ korte vakantie in eigen stad

0

Doe eens gek en vier drie nachten vakantie in een brugwachtershuisje van Sweets hotel. Er zijn er achtentwintig verspreid over de stad. Bij aankomst staat het borrelpakket voor je klaar en als voorgerecht de beroemde huzarensalade van Rijsel wacht op je in de koelkast. ‘s Avonds wordt de rest van het 3-gangen Rijsel-menu op het gewenste moment aan de deur afgeleverd.

De volgende ochtend wordt een smakelijk ontbijt naar je brugwachtershuisje gebracht. Daarna is het tijd om de stad te ontdekken: in het brugwachtershuisje liggen waardebonnen om bij echte local heroes het lekkerste van Amsterdam te halen zoals prijswinnende vegetarische pita’s bij Vleesch noch Visch, appeltaart bij Latei op de Zeedijk, een tweede ontbijt bij Hotel Scheepskameel.

Bij restaurants waar normaal gesproken weken van tevoren moet worden gereserveerd, bestel je nu zonder problemen eten aan huis, dus ook bij je eigen, tijdelijke brughuisje. Een uitgebreid en actueel overzicht van alle culinaire mogelijkheden ligt voor je klaar. Vanuit je huisje kun je bijvoorbeeld ook een architectuurroute maken, te voet of per fiets. Onderdeel van het pakket is een route over de architectonische geschiedenis van je eigen Amsterdam.

Sweets hotel bestaat uit achtentwintig brugwachtershuisjes die verspreid liggen langs de grachten van Amsterdam. Elk van deze tiny houses – gebouwd tussen 1673 en 2009 – is ontworpen in de architectuurstijl van zijn bouwperiode. Als gevolg van centralisatie van de brugbediening zijn de brugwachtershuisjes hun oorspronkelijke functie verloren. Sweets hotel geeft dit industrieel erfgoed een nieuwe bestemming door ze te transformeren naar vrijstaande mini-suites, ontworpen met respect voor de architecturale geschiedenis.

Het ‘Ieder-Nadeel-Heb-Zijn-Voordeel’-pakket is samengesteld door Sweets hotel samen met restaurant Rijsel, pita-koning Vleesch noch Visch, Hotel Scheepskameel en rock-‘n-rollcafé Latei het te stellen. Het kost 225 euro per persoon voor drie nachten.

Check sweetshotel.amsterdam