Home Gezin Met je kind online kennismaken met voorscholen in de buurt

Met je kind online kennismaken met voorscholen in de buurt

0

De Online Dag van de Voorschool is een open dag waarop ouders en verzorgers met kinderen tussen 1 en 3 jaar kunnen ontdekken wat de voorschool is. Op woensdag 14 april kun je tussen 10.00 en 12.00 uur samen met jouw kind online een kijkje nemen bij verschillende voorscholen in Amsterdam.  

Bijna alle voorscholen in Amsterdam doen mee aan deze open dag. Zij hebben allemaal een filmpje gemaakt. Het filmpje geeft je een rondleiding door de voorschool en zo kunt je zien hoe de voorschool er van binnen uitziet. Je kunt zelf kiezen bij welke voorscholen u gaat kijken.

Tijdens de online rondleiding krijg je niet alleen een indruk van de voorschool. Je krijgt ook informatie over wat de voorschool kost. Is uw kind al 1 jaar? Dan kun je jouw kind direct inschrijven. Ook kun je live chatten met een medewerker van de gemeente wanneer je vragen hebt. En je kunt via Zoom videobellen met verschillende voorscholen.

De voorschool is een kinderdagverblijf met een speciaal programma voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. In Amsterdam kunnen alle kinderen naar de voorschool. Op de voorschool spelen en leren kinderen met elkaar. Ze zingen, tekenen, bewegen en oefenen met taal. De voorschool is een goede voorbereiding op groep 1 en 2 van de basisschool.

Ouders/verzorgers ontvangen rond 2 april een brief van wethouder Marjolein Moorman.

Check www.dagvandevoorschool.nl