Home Indische Buurt Muziek, spoken word en comedy op Timorplein en Javaplein

Muziek, spoken word en comedy op Timorplein en Javaplein

0

Het Timorplein en het Javaplein staan op zaterdag 12 november in het teken van verwondering en een vernieuwende mix van muziek, spoken word en comedy. Binnen en buiten zijn er optredens en workshops voor kinderen (6+) in de Verwonderbus. De toegang is gratis.

Op het podium staan Shishani uit Namibië
, Niño Divino

 en Kaoutar Music. Shishani is een zangeres, gitarist en songwriter, geliefd om haar rustgevende en krachtige stem. Kaoutar Music is een artdirector en singer songwriter. Haar teksten zijn een weerspiegeling van haar kijk op de wereld en een uiting van haar gevoel, waarin zij het publiek even mee wil nemen.

Op het programma staat ook comedy met acteur, theatermaker en storyteller Soufiane Moussouli

.  Je kunt hem kennen van voorstellingen die hij zelf maakte als Marokkanen Huilen Niet, Gelukszoeker en Volgens Mij Ben Ik Een Jood. Of van de voorstelling ACHTTIEN geregisseerd door Bram Jansen. En als je het dan nog niet weet, ken je hem zeker van de rol van Habib in de serie Mocro Maffia. Robbie Wallin combineert elementen van stand-up comedy en storytelling en zal de host zijn van deze middag. In zijn solo BAKFIETS over hoe Amsterdam verandert.

Spokek word komt van Lev Avitan
 en Veronique Efomi

. Veronique Efomi is dichteres, spoken word-artieste, songwriter en auteur. Ze is naar eigen zeggen, ‘een huppelende brug tussen het publiek en verstopte emoties’. Zij gebruikt thema’s als bijvoorbeeld, haar jeugd, relaties, verschillende taboes, angsten en vrouwelijkheid. Lev Avitan is een schrijver, publiek denker, afgestudeerd politiek filosoof en spoken word artiestdie er een authentieke stijl op na houdt.

In en rondom de Verwonderbus is van 12.00 tot 16.00 uur van alles te doen voor ouders en kinderen 6+. Hoe maken we deze plek zo mooi mogelijk? Iedereen werkt samen aan een bijzondere. installatie van cirkels en patronen. In de bijzondere bus op het Timorplein wordt een verhaal verteld op basis van het boek ‘waar is de zeester’, met behulp van muziek, poppen en licht.

Jonge talenten uit de workshopreeks Nowhere X Poetry Circle laten voor het eerst van zich laten horen tijdens EAST&.

EAST& is het nieuwe pop-up cultuurhuis van Amsterdam-Oost waar samenwerking centraal staat en verbindingen worden gelegd tussen buurtbewoners en de vele talentvolle en diverse makers die het stadsdeel rijk is.

  • EAST & Javaplein & Timorplein | Zaterdag 12 November
 van 12.00-  tot 17.00 | Gratis Toegang