Home Overzicht Nachtelijke werkzaamheden aan Berlagebrug geven verkeershinder

Nachtelijke werkzaamheden aan Berlagebrug geven verkeershinder

0

Vooruitlopend op het groot onderhoud aan de Berlagebrug, dat voorlopig is gepland in 2022, vinden er in de nachten van 30 tot en met 3 september werkzaamheden plaats aan de brug. Van vrijdag 4 september 22.00 uur ’s avonds tot zaterdag 5 september 06.00 uur ’s ochtends is de Berlagebrug volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Omleidingen worden met verkeersborden aangegeven.

Het GVB werkt gedurende vier nachten op de brug. Van zondag 30 augustus tot donderdag 3 september, tussen 0.00 uur ’s nachts en 06.00 uur ’s ochtends. GVB voert frees- en spoorwerkzaamheden uit. Voor gemotoriseerd verkeer is dan een rijstrook per richting beschikbaar. Er zal weinig hinder zijn voor het verkeer, omdat er in de nacht minder verkeer is.

De gemeente werkt van vrijdag 4 september op zaterdag 5 september, tussen 22.00 ’s avonds en 06.00 uur ’s ochtends aan de onderzijde van de brug. Er worden straal- en laswerkzaamheden uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden is de brug volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Tram- en buslijnen met routes via de Berlagebrug rijden volgens de normale dienstregeling. Voetgangers en fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik maken van de Berlagebrug.

Bewoners van de woonboten op de Amstel en andere omwonenden in de omgeving van de Berlagebrug kunnen geluidshinder ondervinden van de avond- en nachtwerkzaamheden.