Home Overzicht Nazomeren op de Javaplein Vintage Markt

Nazomeren op de Javaplein Vintage Markt

0

Ruim twintig vintagespecialisten uit heel Nederland zetten de eerste zaterdag van september hun kramen weer op rondom het voormalig Badhuis op het Javaplein. Je vindt er duurzame design meubels, lampen, accessoires, kleding en andere huisopfleurende blikvangers waar de kwaliteit vanaf spat.

Na de gezellige en druk bezochte markt van afgelopen juli – de eerste vanuit een oude traditie georganiseerd door Found in Sweden – is er op 3 september de enige echte allround vintagemarkt van Amsterdam. Je komt er van alles tegen om je huis een duurzaam en onderscheidend karakter te geven. Je kunt heerlijk rondstruinen, ideeën opdoen en eyecatchers op de kop tikken voor eerlijke prijzen. Van vintage meubelstukken tot bric-a-brac uit Scandinavië, Frankrijk, België en de rest van Europa. De toegang tot Javaplein Vintage Markt is natuurlijk gratis, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Bijzonder is dat deze nazomereditie van Javaplein Vintage Markt onderdeel is van het Indische Buurt Festival. Rondom de markt zijn allerlei activiteiten zoals muziek, drinks, kunst, street acts, workshops en een kidsplein. De dag sluit af met een dj en een buurt-BBQ. Verder zijn er volop gezellige terrasjes, cafés en restaurants. Dus kom langs met je vrienden, familie of date en combineer je marktbezoek met een leuk dagje uit in de Indische Buurt.

Javaplein Vintage Markt op 3 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.