Home Eten&Drinken Nieuwe mede-eigenaar voor House of Watt

Nieuwe mede-eigenaar voor House of Watt

0

Felix Bekkers is per 1 september mede-eigenaar van House of Watt in de James Wattstraat. ‘Felix was eigenlijk altijd al eigenaar – maar nu staat het tenminste ook op papier’, zegt Elsa Jonker. Sinds de oprichting is hij als chef-kok betrokken bij de evenementenlocatie. In zijn nieuwe rol richt hij zich op de ‘voorkant’ van House of Watt.

Bekkers heeft na zijn studie aan de hogere hotelschool onder andere ervaring opgedaan bij Hotel Des Indes in Den Haag. De huidige eigenaren Elsa Jonker en Thomas Reekers zijn verheugd over de nieuwe samenstelling van het team. ‘Doordat Felix zich nu ook meer gaat focussen op de bediening en het serviceteam gaan we ook op dit gebied weer extra stappen zetten’, vervolgt Elsa. House of Watt vormt het hart van de Eenhoornbuurt, die wordt verbouwd tot een nieuwe gevarieerde stadswijk.

Onder het motto Work-Eat-Play is House of Watt in de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een multifunctionele ontmoetingsplek in Oost. De keuze voor de locatie was spannend en gewaagd, maar al snel bleek dat de ruimte zowel voor het zakelijke als het vrijetijdspubliek goed bereikbaar is. In de oude hotellobby (ruim 900 m2) zijn meerdere zalen (voor groepen van 10 tot 250 personen) die door de indeling voor verschillende doelgroepen in te zetten zijn. Doordeweeks zijn er veel flexwerkers te vinden en bedrijven die teammeetings, vergaderingen of trainingen organiseren.