Home Overzicht Nieuwe noten klinken in het Plein Theater

Nieuwe noten klinken in het Plein Theater

0

Nieuwe Noten Amsterdam biedt een podium aan hedendaagse kamermuziek. Nieuwe composities en toonaangevende musici, in Plein Theater krijg je maandelijks de kans op dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren. Op zaterdag 8 juli brengen twee virtuoze musici brengen muziek ten gehore van Wim Henderickx en Aspasia Nasopoulou. Voor het najaar staan ook weer interessante concerten in de agenda.

De curatoren en artistiek leiders van Nieuwe Noten Amsterdam, componiste Aspasia Nasopoulou en basklarinettiste Fie Schouten hebben Naomi Sato op de Sho (Japanse traditionele mondharmonica) en Claudio Jacomucci op accordeon uitgenodigd voor een concert in het Plein Theater. Beiden treden wereldwijd op in vele concerten en werken samen met vele componisten en ensembles. Deze twee virtuoze musici brengen muziek ten gehore van Wim Henderickx en Aspasia Nasopoulou.

Voor het najaar staat weer een concertserie van Nieuwe Noten Amsterdam in de agenda.

Zondag 17 september 15.00 uur | Matricale – Nymphéas Trombone Quartet
Ramin Amin Tafreshi, Apollonio Maiello, Primo Ish-Hurwitz en Arjan Linker

Zondag 15 oktober 15.00 uur | Flute
Juho Myllylä (blokfluit) + n.t.b.

Zondag 26 november 15.00 uur | Strings Double Bill
Miriam Overlach (harp), Dario Calderone (contrabas)

Zaterdag 9 december 20.00 uur | Schaduwspel
Jelmer de Moed (klarinet), Elisabeth Hetherington (sopraan)

Nieuwe Noten Amsterdam biedt een podium aan hedendaagse kamermuziek. Avontuurlijke en kleinschalige uitvoeringen, nieuwe composities en toonaangevende musici. In het Plein Theater krijg je maandelijks de kans op dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren. De curatoren en artistiek leiders van Nieuwe Noten Amsterdam zijn componiste Aspasia Nasopoulou en basklarinettiste Fie Schouten.