Home Overzicht Oost viert diversiteit met Culture Show tijdens Indische Buurt Festival

Oost viert diversiteit met Culture Show tijdens Indische Buurt Festival

0

Een mix van mode en klederdrachten uit verschillende werelddelen kun je komend weekend zien tijdens de  Culture Show op het Indische Buurt Festival. Ook kun je er leuke kledingitems kopen.

Veel bewoners van Oost zijn weken bezig geweest met vergaderen, selecteren van kostuumstukken en werven van modellen. Tijdens de pasdagen hebben de bewoners de geselecteerde kostuums aangepast bij de modellen die allemaal bewoners van Oost zijn.

Voor mode items, culturele klederdrachten en andere leuke kostuums kun je terecht bij de Culture Shop. Deze staat op het terrein van het Indische Buurt festival. Met een aankoop krijgen de items van de Culture Show een tweede leven. Je kunt hier bewust shoppen en dat is op den duur beter voor het milieu.

De opbrengsten van de verkoop worden geschonken aan de wijkmaaltijden van Oost. Laat je verwonderen door mooie kostuums en mode items, die verzameld zijn door onze bewoners van Oost. Je kunt je vast wel een leuk item scoren in de Culture Shop.

De Culture Show en de Culture Shop zijn een samenwerking tussen buurtbewoners, Geheugen van Oost, Life&Style, Indische Buurt Festival en Civic Amsterdam.