De allereerste Groene Oases-dag op IJburg en Zeeburgereiland op zaterdag 30 september. Haal je fiets tevoorschijn of plan een wandelroute langs de mooiste, meest inspirerende groene plekken. Doe mee aan diverse groene activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur, zoals een expeditie in het Diemerpark, een proeverij van Tuinbier in de Proeftuin, en een kookworkshop bij de Bouwgaard.

Deze bijzondere dag is onderdeel van het Groene Oases-project, een initiatief van De Wereldhuiskamer, SET Community Gardens, Bouwgaard en Camping Zeeburg. Zij willen buurtbewoners en mensen van buitenaf bewust laten worden van het groen op IJburg en Zeeburgereiland en inspireren zelf ook te vergroenen. Groen in de stad heeft uiteenlopende voordelen. Samen hieraan werken zorgt voor verbinding.

Klik op de kaart en maak ‘m interactief

Open de plattegrond of scan de QR-code op de posters. Kies een route of maak er zelf een en ga struinen, wandelen, fietsen en snuffelen. Op de opstappunten zijn diverse leuke activiteiten te volgen. En ook is het op een paar plekken mogelijk iets te eten of te drinken en naar de wc te gaan.

Groene Oases op zaterdag 30 september van 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn diverse opstappunten op IJburg en Zeeburgereiland. De middag wordt afgesloten van 16.00 tot 17.30 met een ‘groene borrel’ in de Wereldhuiskamer & SET Community Gardens, Erich Salomonstraat 135-151

Check groeneoases