Home Overzicht Open Oost organiseert workshops en performances in ‘pOpup-shOp’

Open Oost organiseert workshops en performances in ‘pOpup-shOp’

0

In aanloop naar de feestdagen en het nieuwe jaar verzorgt Open Oost deze maand diverse workshops en performances in hun pOpup-shOp op de Czaar Peterstraat 68. Er is veel aandacht voor duurzaamheid, zo maak je in de upcycle sieraden workshop eigentijdse sieraden van afgedankt materiaal.

Behalve sieraden maken, kerststerren knippen en een ‘poppenkastpoppenkoppenworkshop’, houdt de culturele organisatie ook fotorondwandelingen, waar samen wordt gefotografeerd. Een route loopt langs een paar hoogtepunten van het Amsterdam Light Festival. Andere activiteiten zijn een sound bath session, tekeningen naaien en borduren, blind- en modeltekenen, tulpen schilderen en flower (em) powerment.

Tijdens de performance meet the kadodo van beeldend kunstenaar Robert Pennekamp bedenk je het cadeau dat jij jezelf kunt geven. Niets moet, maar er gaat iets gebeuren waar je over mee kunt praten omdat je erbij was. Thema’s in meet the kadodo zijn vrije wil en creatieve bron.

Dit jaar is het vouwboekje van de Pakje kunstroute gratis verkrijgbaar. In de gids staat werk van kunstenaars op de Oostelijke Eilanden, de Kadijken en het Entrepotdok.

Check openoost.org