Home Overzicht Plein Theater komt met nieuwe talkshowserie ‘Amsterdam Talks Sex’

Plein Theater komt met nieuwe talkshowserie ‘Amsterdam Talks Sex’

0

Het Plein Theater en Zehra Handan Aydin komen met een derde seizoen van de talkshowserie Amsterdam Talks Sex!; intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte.

Zehra Handan Aydin presenteert de shows. Zij is seks, love en relationship coach voor vrouwen en mannen over de hele wereld. In de talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Met de serie Amsterdam Talks Sex wil het Plein Theater seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken.

Op zaterdag 6 november start het seizoen met ‘Mythes over Gender’ gasten zijn neurowetenschapper Josien de Bie en voorzitter van Transgender Netwerk Nederland Brand Berghouwer. Ook het tweede onderwerp is gepland. Op woensdag 17 november staat ‘Escortservices (voor vrouwen)’ op het programma. Tijdens de talkshows worden er ook opnames gemaakt voor online-uitzendingen.

Presentator van de talkshow is Handan Aydin. Zij heeft de afgelopen twintig jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties, zoals de gemeente Amsterdam, Politie Academie, Rechtspraak en is ze tien jaar bestuurder en directeur geweest van drie niet gesubsidieerde sociaal-culturele ondernemingen. Handan geeft als ondernemer trainingen en workshops. Werken met mind, voeding, lichaam zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl ze juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid, maar ook je sexyness te vinden.

Check [email protected]