Home Overzicht Politie zoekt getuigen straatroof Valkenburgerstraat

Politie zoekt getuigen straatroof Valkenburgerstraat

0

Zondagochtend 9 mei is een 67-jarige vrouw beroofd aan de Valkenburgerstraat. Tijdens de beroving werd zij mishandeld. De recherche is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer heeft omstreeks 11.45 uur een afspraak met de verdachte aan de Valkenburgerstraat. Tijdens de overdracht ontstaat een schermutseling. De verdachte mishandelt het slachtoffer zodat zij ten val komt. Daarop neemt hij het geldbedrag, groot enkele tienduizenden euro’s, weg van de vrouw en stapt vervolgens in een blauwe Astra Opel. In de auto zit een handlanger die vervolgens samen met de verdachte en de buit vlucht in tot nu toe onbekende richting. Meerdere politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de auto en verdachten, maar hebben deze niet meer aangetroffen.

Een van de verdachten is tussen 1,60 meter en 1,70 meter lang, ongeveer 27 jaar oud en heeft zwart golvend haar tot aan de schouders.

De recherche is een onderzoek gestart naar de straatroof en wil graag in contact komen met getuigen. Heb je bij de Valkenburgerstraat iets waargenomen van de straatroof, of wellicht de verdachte en zijn handlanger kort voor of na 11. 45 uur gezien? Laat het dan weten aan de politie. Bel met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.