Home Overzicht Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident Panamalaan

Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident Panamalaan

0

Kort voor 03.30 uur in de nacht van 2 op 3 mei vond een schietincident plaats op de hoek van de Panamalaan en de Borneolaan. Het slachtoffer, een bekende van de politie, overleed ondanks reanimatiepogingen van de toegesnelde hulpverleners. Kort daarna werd in het nabijgelegen Funenpark een uitgebrande BMW met Duits kenteken gevonden.

De recherche vermoedt dat de uitgebrande auto betrokken is bij het delict. Wat zich precies op het kruispunt en rond de uitgebrande auto heeft afgespeeld, is onduidelijk. Eerste getuigenverklaringen schetsen een beeld dat een aantal personen bij het slachtoffer heeft gestaan en is weggelopen. Mogelijk zijn zij op een scooter gevlucht. Op beide locaties heeft de politie uitgebreid sporenonderzoek verricht.

De uitgebrande BMW is de avond voor het incident gestolen in Zuid-Oost. Getuigen die personen bij die auto hebben gezien, of informatie hebben wat zich daar heeft afgespeeld, wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche. Heeft u de grijze BMW zien rijden tussen zaterdagavond 2 mei en zondagochtend 3 mei? Heeft u informatie over of beelden van het schietincident, de autobrand of de vlucht van de dader(s)? Neem dan contact op met het onderzoeksteam via 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Inmiddels heeft het onderzoeksteam al meerdere tips ontvangen over BMW’s met Duitse kentekens.