Deze week is de laatste week dat TapasTheater nog open is in Oost. Hierna zal het theater, dat bekend staat om haar unieke concept van korte voorstellingen van 20 minuten en lekker eten en drinken, verder gaan op een grotere locatie aan de Van Hallstraat in West.

TapasTheater is deze week nog open in Oost op de Andreas Bonnstraat van woensdag 21 juni tot ne met zondag 25 juni. Elke avond spelen in TapasTheater drie verschillende shows van 20 minuten, elk drie keer, in hun eigen zaaltje in het souterrain. Voor, tussen en/of na de voorstellingen kun je lekker eten en drinken in de foodbar op de begane grond.

De afgelopen jaren heeft TapasTheater meer dan 250 artiesten een unieke ontwikkelplek geboden. Zo hebben onder anderen Merol, Lisa Ostermann (winnaar Leids Cabaretfestival) en Luuk Ransijn (winnaar Amsterdams Kleinkunst Festival) zich ontwikkeld bij TapasTheater.

Voor deze laatste week staan de volgende voorstellingen op het programma.

JOIA – ‘Roer’
Na haar met 5-sterren bekroonde debuutalbum ‘Living it Now’, klinken in ‘Roer’ de Nederlandse liederen van haar nieuwe EP. Singer-songwriter Joia brengt dromerige liedjes vol zeggingskracht en doet denken aan de Nederlandse Joni Mitchell.

Sebastiaan de Bie – ‘Als zeesterren aan land komen’
Sebastiaan neemt je mee in zijn tragikomische zoektocht naar het leven waarin je net als Sebastiaan zelf wordt meegesleurd en heen en weer geslingerd van hoge verwachting naar diepe teleurstelling.

Mirjam Tideman – ‘Ruïnes’
Mirjam brengt door middel van herkenbare, hilarische én zelfgeschreven liedjes de grote thema’s van het leven terug tot één conclusie: alles vergaat, niets is voor eeuwig en meer van dat soort optimisme.

TapasTheater is deze week nog van woensdag 21 tot en met zondag 25 juni open vanaf 18.00 (zondag vanaf 17.00) uur aan de Andreas Bonnstraat 40 H.

Tickets  www.tapastheater.nl

Foto’s Margot de Heide