Home Overzicht Recepties, openingen, presentaties…

Recepties, openingen, presentaties…

0

Recepties, openingen, presentaties, ik moet er duizenden hebben meegemaakt. Gratis drank en hapjes, allerlei belangrijke mensen, BN’ers, wannabees, interessante in formatie, het kon niet op.

In een zee van alcohol zwom ik door het leven. Onnozel en onbewust van de tragiek van die bijeenkomsten. Blind voor de huichelarij, de baantjesjagerij, de samenzweringen en kuiperijen die zich voor mijn ogen afspeelden terwijl ik de kortste weg naar een nieuwe consumptie verkende.

Tot de dag dat na een bijna noodlottig ongeval inzag dat het allemaal ijdeltuiterij en valse schijn is. Dat de mens slecht is, zondig en tot het kwade geneigd. Het moment van ontwaken.

Dus: Fuck gratis drank en hapjes, allerlei belangrijke mensen, BN’ers, wannabees en interessante informatie.

Sindsdien zit ik eenzaam thuis, deur op slot en luiken dicht, ontloop ik andere mensen zoveel mogelijk en drink ik alleen maar gemeentepils, dat wil zeggen kraanwater. En beklaag me via allerhande media over mijn ongenoegen met van alles en nog wat.
Ik voel me daar uitermate senang bij en

het is maar dat U het weet.