Home Exposities in Oost SBK Galerie KNSM | te zien

SBK Galerie KNSM | te zien

0

Van 29 september tot 16 oktober | De 8e editie van SBK Sprouts Young Talents met nieuw werk van de ‘best graduates’ van de Nederlandse kunstacademies 2022.

Expositie
Sprouts Young Talents 2022

Te zien van 29 september tot 16 oktober

Een mooie kans om in één expositie en onder één dak de beste talenten uit honderden ‘graduates’ van de 11 meest toonaangevende Nederlandse kunstacademies bij elkaar te zien. SBK streeft ernaar met deze jaarlijkse expositie jonge kunstenaars voor het voetlicht te brengen en daarmee de unieke diversiteit van hun werk te laten zien aan het grote publiek. Bekijk het filmpje van Sprouts 2021.

Dit jaar ligt de nadruk in het werk van deze lichting kunstenaars op de eigen authenticiteit. Ze zijn niet schuw om traditionele opvattingen, cultuur, seksualiteit, politieke macht en misbruik te onderzoeken en het publiek te confronteren met stereotypen en vooroordelen. Zij laten zien dat gelijkheid op het gebied van sekse, herkomst en afkomst nog ver te zoeken is, maar tonen daarnaast ook een enorm gevoel van strijdbaarheid.


SBK Galerie KNSM  →
KNSM-laan 307

SBK is een kunstuitleen & galerie voor particulieren en bedrijven. We willen met onze diensten een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. We vinden dat kunst niet alleen thuishoort in een museum, maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte.