Home Indische Buurt Schilder workshop bij Trans Art School in de Meevaart

Schilder workshop bij Trans Art School in de Meevaart

0

De Trans Art School organiseert in de Meevaart diverse workshops waarbij kunst en cultuur centraal staan. Op de zaterdagen 2 en 16 december zijn er schilderworkshops die als thema ’trans (non binair) and proud’ en ’trans rechten’ hebben. Docent is Camille van Neer.

Camille van Neer is een ervaren kunstenaar, kunstdocent en lerarencoach. Als trotse vader van een prachtige tweeling, waarvan één transzoon is, kan hij zich goed inleven in de ervaringen en behoeften van de trans gemeenschap.

Deze workshop is speciaal bedoeld voor alle trans en non-binaire personen die geïnteresseerd zijn in schilderkunst. Camille van Neer: ‘Het trans thema speelt hierin een belangrijke rol en zal als inspiratiebron fungeren tijdens het creëren van kunstwerken. Het is onze missie om het persoonlijke verhaal van transpersonen te vertalen naar krachtige kunstwerken.’

De Trans Art School biedt een veilige en creatieve omgeving waar trans personen de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen en te uiten. Met met workshops streeft de school ernaar een creatieve broedplaats te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en waar verbinding en kunst centraal staan.

Je kunt je aanmelden voor de schilderworkshops. Kosten voor twee workshops 10 euro.
Meer info [email protected]