Home Overzicht Schuilt er een DJ, producer of popster in je?

Schuilt er een DJ, producer of popster in je?

0

Muziekschool Amsterdam start met Shorts!, korte workshopreeksen voor kinderen en jongeren die hun talenten willen ontdekken of ontwikkelen. Ontdek of er een DJ, gitarist, toetsenist of performer in jouw schuil gaat. De Shorts! zijn uitermate geschikt om te ontdekken waar je passie ligt.

Muziek valt of staat bij een beat. Tijdens deze cursus leer je opnemen en produceren op een Macbook. Je leert hoe je een compositie maakt en hoe je geluiden kunt bewerken. Je experimenteert met sound design en waant je een heuse producer.

Nu de beat is gevormd, is het tijd om een lyric of rap te schrijven. Tijdens deze workshop leert rapper Ginger jou hoe ritmes, melodieën en rijmschema’s werken en geef je samen met hem vorm aan je eigen geschreven nummer.

Het grote moment is aangebroken. Je eigen nummer is af en nu is het tijd om deze te laten horen tijdens een performance. Gedurende deze cursus leert rapper Ginger je om met zelfvertrouwen op het podium te staan en het publiek voor je te winnen.

De Shorts! zijn korte cursussen die uitermate geschikt zijn om te ontdekken waar jouw passie ligt.

Aanmelden? Je vindt de aanmeldformulieren voor de verschillende Shorts! Bepaal welke cursus jij wilt volgen, klik deze aan en check de beschikbaarheid en tijden op de detailpagina.