Home Eten&Drinken Speciale Zaken | De Drankerij heeft Club Mate!

Speciale Zaken | De Drankerij heeft Club Mate!

0

Ik vind het gewoon heerlijk als je verrast wordt in je eigen buurt. Ik moest in de Pretoriusstraat zijn, een typische straat waar ik vroeger vaak kwam, maar de laatste jaren niet meer. Ik herinner me de papegaaienspeciaalzaak ‘Dennis’, de platenwinkel ‘Marja Dermijn’ (waar ik mijn eerste mijn eerste single kocht), de sportwinkel ‘Bogaard’ en de speelgoedwinkel ‘Intertoys’.

De speciale zaken van Dennis Sewberath

Ik was bijna de hoek om naar de Linnaeusstraat toen ik me ineens realiseerde dat ik het drankje Club Mate in mijn ooghoeken zag staan. Hoe is dat mogelijk? Ik wist niet dat je het in de winkel kunt kopen.

Ik liep terug en zag een heleboel andere drankjes, van opwindende frisdranken tot boeiend bier en wijn. Dus kocht ik naast Club Mate een selectie Ginger Beer voor de verjaardag van mijn vader.

In Oost is een aantal wijnwinkels en daar ben ik altijd door gefascineerd. Bij zulke speciaalzaken is het leuk om advies te krijgen en nieuwe drankjes te ervaren. Helaas drink ik geen wijn. Maar nu heb ik ook een winkel gevonden waar ik ook het gevoel kan krijgen om exclusieve drankjes te kopen. En als ik wijn moet kopen, hebben ze dat ook.

De Drankerij is een slijterij, maar dan met iets meer flair. Blij dat ik deze winkel heb gevonden. Ik kijk ernaar uit om weer wat nieuwe drankjes voor het weekeind te krijgen.

Check drankerij.nl
Pretoriusstraat 1