Home Overzicht Speciale zaken | Koffie van ‘Morjoy – Drinks on Wheels’ in het...

Speciale zaken | Koffie van ‘Morjoy – Drinks on Wheels’ in het Flevopark

0

Eindelijk is het weer mooi weer en plan ik een korte ochtendwandeling in het Flevopark. Ik hou echt van veel koffie, maar ik breng mijn eigen koffie niet mee naar buiten. Vooral hier op het Sciencepark zie je veel buitenlandse studenten lopen met hun koffie in een thermoskan. Het ziet er hip uit, maar ik koop en drink liever ergens koffie. Voor deze korte wandeling heeft het echter geen zin om mijn eigen koffie te halen. Maar er gaat niets boven een lekker kopje koffie in de frisse lucht.

De speciale zaken van Dennis Sewberath

Eindelijk is er nu een redding voor de koffieverslaafden. Je kunt ‘Morjoy – Drinks on Wheels’ niet missen aan het water midden in het Flevopark.

De aardige eigenaar, Stavros, staat er nu een half jaar met zijn mooi aangeklede knalgroene Tuktuk. Flevopark is nu zijn woonplaats. Maar hij is ook in te huren voor evenementen.

Naast koffie en thee heeft hij nog veel meer verfrissende drankjes en bites. Zorg ervoor dat je ook een Caramel-brownie pakt. Je bent toch in het park, met een extra rondje wandelen ben je die calorieën kwijt!