Home Overzicht Volkshotel verandert voor één dag in pop-up bioscoop

Volkshotel verandert voor één dag in pop-up bioscoop

0

Short Movie Sunday keert voor een derde keer terug naar het Volkshotel. Voor deze gelegenheid transformeert Volkshotel voor één dag in een filmhuis met maar liefst zeven verdiepingen, achttien hotelkamers, drie zalen, Doka en Canvas worden op zondag 20 maart omgetoverd tot intieme filmzalen.

Als bezoeker van Short Movie Sunday ben je vrij om je door het hele gebouw te bewegen. Overal zijn korte films te vinden. Je kunt afdalen naar sound bar Doka, de lift pakken naar Klein Canvas op de zevende verdieping of ronddwalen op vier verschillende verdiepingen, waar de deuren van hotelkamers openstaan. Het programma biedt ruimte aan jonge filmmakers, maar ook gevestigde namen komen aan bod.

Het filmaanbod loopt uiteen van korte documentaires tot zinderende liefdesverhalen en van animatiefilms tot horror. Het programma met korte films is samengesteld door Omroep Zwart, Broedplaats VKG, Kriterion, Shortcutz en Cineville.

Het filmprogramma start zondagmiddag 20 maart vanaf 15.00 uur. Eindtijd is 21.00 uur. Tickets zijn in de voorverkoop en aan de deur € 12,50 euro (mensen met een Cinevillepas krijgen 50 procent korting). Met het ticket heb je toegang tot alle korte films die worden vertoond op de dag. Alle films zijn voor 18 jaar en ouder en indien aangeboden Engels ondertiteld. Tussendoor is er
ruimte om wat te eten en drinken in de lobby Werkplaats of restaurant Canvas.

Ticket link | Facebook event |