Home Overzicht Sport in Oost | Wekelijks overzicht

Sport in Oost | Wekelijks overzicht

0

Het wekelijks sportoverzicht van oost-online. Met korte berichten geven we een actueel beeld van wat er in de sportwereld van Oost speelt. Informatie van alle sporten is welkom.

Redactie Bert van Galen

JOS/ Watergraafsmeer verliest van Quick

Voetbal | JOS/ Watergraafsmeer verloor in de derde divisie met 1-2 van Quick met 1-2. Het team van trainer Cor ten Bosch begon te passief en kwam daardoor al snel op ruime achterstand te staan. Wel werd het vlak voor rust nog 1-2 door Tim Plemper. In het tweede bedrijf werd er hard gewerkt echter het wou maar niet lukken om de verdiende gelijkmaker te scoren. Ten Bosch was teleurgesteld, maar was tevreden over de inzet van zijn spelers.

Laatste schaatsweekeind op Jaap Edenbaan

Schaatsen | Zondag 27 maart is het de laatste schaatsdag op de Jaap Edenbaan. Daarna kun je naar het terrein van Jaap Eden komen voor leuke zomeractiviteiten. Van april tot en met september ligt er geen ijs op het buitenterrein van Jaap Eden.

HBOK-DVVA opnieuw gestaakt

Voetbal | Eerder dit seizoen werd het duel HBOK-DVVA gestaakt. Het restant werd afgelopen zaterdag gespeeld. Echter, ook deze keer ging het niet goed. In de 55e minuut kon de arbiter niet verder vanwege een kuitblessure. Het is nog niet bekend wanneer de resterende 35 minuten gespeeld worden.

Albatros H4 verliest na spannende wedstrijd van Spuyt H4

Volleybal | de H4 van Albatros speelde na 4 weken eindelijk weer een wedstrijd, tegen de Spuyt H4. En uitgerekend nu was de helft van het team afwezig (buitenland, geblesseerd, quarantaine). Die andere helft werd nu gevormd door drie spelers van H5. Ondanks of dankzij (wat je wilt) alle onwennigheid werd het een héél spannende wedstrijd die uiteindelijk net met 3-2 werd verloren. In punten 108-108; wat je noemt close.

TABA trekt zich terug uit overmacht

Voetbal | Het zaterdagteam van TABA heeft zich teruggetrokken uit de vierde klasse.  Veel spelers zitten momenteel voor studie of  werk in het buitenland. En een aantal spelers zijn om andere redenen gestopt. Alle punten die tegen TABA zijn behaald, zijn geschrapt. Dat had geen gevolgen voor de strijd om de periodetitel, die al was gewonnen door Vlug en Vaardig. Omdat bij het maken van het programma rekening was gehouden met 13 teams, zijn nu dus wekelijks twee ploegen vrij in plaats van een.  Het bestuur van  TABA spreekt van overmacht.

Tigers weer geplaagd door corona

IJshockey | Zaterdag begonnen de Amsterdam Tigers in Tilburg aan de eerste hindernis van de laatste etappe naar het kampioenschap. Het team, dat twee jaar geleden in de strijd om het kampioenschap tegen Eindhoven na een matchpoint door corona de missie niet kon voltooien, werd weer geplaagd door het virus. Vijf positief geteste spelers bleven thuis achter. Tilburg won op de valreep met 4-3. Verslag →