Home Overzicht Sport in Oost | Wekelijks sportoverzicht

Sport in Oost | Wekelijks sportoverzicht

0

Het wekelijks sportoverzicht van oost-online. Met korte berichten geven we een actueel beeld van wat er in de sportwereld van Oost speelt. Informatie van alle sporten is welkom.

Redactie Bert van Galen

De Meer geen koploper meer

Voetbal | De Meer kwam afgelopen zondag in de tweede klasse niet verder dan 3-3 tegen Roda ’23. In de eerste helft kwam de titelkandidaat op 2-0 door Roberto van Bakel en Ayyoub Bouinin. Na de pauze kwam de tegenstander te makkelijk op 1-2 en 2-2.  Daarna kwam de thuisploeg onder druk te staan en werd het zelfs 2-3. Door Emre Dalikran werd het toch nog gelijk. Door het puntverlies is De Meer geen koploper meer. Theole uit Tiel neemt die plek over. De Meer gaat volgende week op bezoek bij Nieuw Utrecht.

JOS/ Watergraafsmeer verliest kansloos

Voetbal | JOS/ Watergraafsmeer verloor kansloos met 4-0 van OFC. Begin dit jaar werd er thuis van deze titelkandidaat nog met 4-3 gewonnen.  Nu stond JOS vanaf de eerste minuut onder druk en kon geen minuut indruk maken. OFC lijkt na een moeilijke periode weer in vorm. JOS ging na afloop snel naar huis, volgende week verwachten de fans een beter resultaat.

Wim van Hulzen van Fortius Ridder in de Orde van Nassau

Voetbal | Fortius is trots op Wim van Hulzen. Op Koningsdag werd hij beloond met een Koninklijke onderscheiding. Hij werd Ridder in de Orde van Nassau. Van Hulzen begon zijn voetbalcarrière bij A.V.V. Madjoe. Daar schopte hij het tot het eerste elftal. na de fusie van de A.V.V. Madjoe met A.S.V. In 1994 werd Van Hulzen ingeschreven als bestuurslid bij de Kamer van Koophandel. Bij Fortius bestaat zijn portefeuille uit sponsoraangelegenheden en technische zaken. Na zijn pensionering, maakt Van Hulzen nog meer tijd vrij voor zijn club dan daarvoor.