Home Overzicht Stadsdeel nodigt vrijwilligers uit voor feest in Q-Factory

Stadsdeel nodigt vrijwilligers uit voor feest in Q-Factory

0

Ben je vrijwilliger en doe je vrijwilligerswerk in Oost? Dan nodigt stadsdeel Oost je uit voor het jaarlijkse Vrijwilligersfeest Oost op dinsdag 24 januari. Na twee jaar coronaperikelen is het weer mogelijk om een groot feest te organiseren voor vierhonderd vrijwilligers in stadsdeel Oost.

Het feest wordt gevierd op dinsdag 24 januari van 17.00 tot 20.00 uur in de grote zaal van Q-Factory aan het Atlantisplein in Oostpoort. Op het Vrijwilligersfeest Oost word je getrakteerd op een drie-gangendiner met hapjes en drankjes. Verder is er muziek en dans en gezelligheid. Medewerkers van het stadsdeel staan klaar om de 400 vrijwilligers een feestelijke middag en avond te bezorgen. Dat doen we graag onze zeer gewaardeerde vrijwilligers te bedanken voor hun belangrijke werk in de buurten van Oost.

Ben je vrijwilliger en doe je vrijwilligerswerk in Oost? Dan kunt u zich tot 10 januari aanmelden via dit formulier. Zorg dat je je op tijd opgeeft, want vol is vol.

Organisaties in stadsdeel Oost mogen ook dit jaar hun meest gewaardeerde vrijwilliger voordragen voor een ereteken. Dat is een speciale waardering van het stadsdeel voor vrijwilligers die langdurig een bijzondere bijdrage leveren in stadsdeel Oost. De voordracht kun je indienen via amsterdam.nl/vrijwilligersfeestoost, uiterlijk dinsdag 3 januari.